در بین تمامی غذا هایی که خانم ها در آشپزخانه تهیه میکنند، غذا های سرخ کردنی طرفدار بیشتری داشته و مخصوصا جوان ها به خوردن این نوع غذا ها علاقه ی بیشتری دارند.

البته در مقاله های قبلی اشاره کردیم که بهترین نوع طبخ غذا بخارپز کردن آن است ولی برخی از غذا ها نیاز به سرخ شدن داشته و بهترین راه این است که با استفاده از روغن بسیار کمی آن را سرخ کرد.

سرخ کردن غذا ها معمولا وقت زیادی را از شما میگیرد و به گونه ای است که شما را وادار میکند تا مدام به آن سر بزنید تا مواد غذایی نسوزد.


برای مشاهده ادامه مطلب اینجا را کلیک کنید


به شبکه های اجتماعی 

فروشگاه اینترنتی سیتی کالا بپیوندید:

کانال تلگرام : https://t.me/citikala

 صفحه اینستاگرام : https://www.instagram.com/citikala/

 آپارات : https://www.aparat.com/citikala

  : https://www.linkedin.com/in/citi-kala-1304b2150/



مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها